Хасково

Пиян крещи пред блока на бившата си, изкриви капака на патрулка при ареста

Пиян 33-годишен хасковлия е оказал яростна съпротива на полицаите при арестуването му снощи в областния град, съобщават от областната дирекция на МВР.

Снощи в 23:45 часа на спешния телефон в управлението е получено обаждане на жена, която съобщила, че бившият приятел на дъщеря й ги притеснява като крещи пред жилището им в квартал „Орфей“. Изпратеният на място автопатрул е установил мъжа във видимо нетрезво състояние и го е предупредил, след което мъжа се е оттеглил.

Половин час по-късно отново е получено повикване, че пияният мъж се е завърнал и тормози жените. Полицаите се върнали, а хасковлията отказал да изпълни разпорежданията им и е оказал яростната съпротива при опита да бъде задържан, при което изкъртил ролбара на полицейския автомобил и така й изкривил капака.

Той е тестван в полицейското управление и дрегерът е отчел 3.4 промила алкохол.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button