Регион

Мъже и деца трошат и пукат гуми на коли в Димитровград

Двама мъже и деца са задържани за увреждане на чуждо имущество при спецоперация на полицията, съобщават от областната дирекция на МВР.

По горещи следи е задържан 40-годишен димитровградчанин. Вчера около 14 часа в село Ябълково той счупил стъклопакети на прозорци и увредил врата на своя съселянка.

Още един мъж от Димитровград е задържан в местното управление за счупено стъкло на автомобил вчера. 70-годишният познайник на полицията признал, че строшил стъклото на колата на свой съгражданин и възстановил сумата на нанесената щета.

За спукани предни гуми на лек автомобил е бил хванат и 17-годишен, който също признал. За още две повреждания на Опели в града са доведени две момчета на по 15 години. На улица „Софроний Врачански“ те счупили стъкла на автомобилите, извадили акумулаторите и разпилели инструментите в колите. Пред полицаите непълнолетните признали действията си.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button