Регион

Арести за отглеждане на канабис и кокаин в Хасковско

42-годишен мъж е задържан за отглеждането на канабис, съобщават от полицията.

Вчера криминалисти от Харманли са проверили изоставен парцел, граничещ с дворно място в село Орешец. Открити са засадени 24 канабисови растения с различна височина – до 2,10 метра. Те са били вързани към метални колове и видимо за тях са се полагали грижи – обработване на почвата и поливане.

Задържан е и 29-годишен свиленградчанин, в чийто дом на улица „Македония“ в Свиленград е открит 7.3 грама кокаин.

35-годишен хасковлия пък е хванат в кражба. Преди 5 дни той задигнал мобилния телефон на 39-годишен кърджалиец, който се забавлявал в игрална зала в Хасково в ранните часове на деня. В полицейскто управление е доведен и 20-годишен от село Криво поле, който задигнал велосипед, оставен на тротоара пред къща. Колелото било върнато на собственика му.

Хасковските полицаи са иззели и безакцизен тютюн. Те са го открили при проверка в дом на улица „Могила“ в областния град. 51-годишният му собственик е предал тютюна – 0,800 грама с протокол на разследващите.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button