Любопитно

„Магнито бенд“ и изненади в пиано бара на открито в Димитровград

Пиано бар на открито с талантливите музиканти от „Магнито бенд“ и участник в популярния музикален формат „Гласът на България“ ще забавлява димитровградчани и гостите на града на 29 август от 20:30 часа, съобщават от общината.

Пиано барът е традиция в програмата за празника на Димитровград и едно от най-любимите и очаквани събития за почитателите на хубавата музика и евъргрийните. И тази година общината е подготвила ефектен спектакъл с бял роял на сцената над водата на площад „Поезия“, атрактивно сценично осветление и изпълненията на едни от най-талантливите музиканти в страната. Неповторимата атмосфера ще допълват парти маси и бар с напитки.

За гостите в съботната вечер е предвидено по-голямо отстояние между масите, диспенсъри с дезинфектанти и ново място на бара, за да могат хората да се чувстват комфортно на събитието. Препоръчва се и ползването на маски.

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button