Хасково

Паспортна служба раздава документи извънредно в неделя

Опашките миналата седмица бяха десетки метриХасковската паспортна служба работи извънредно в неделния ден. Служителите ще раздават готовите лични документи, за които са приели заявления през седмицата.

По този начин от полицията се надяват опашките пред гишетата в понеделник да са по-малки от тези през миналата седмица, тъй като ще се редят само хора, които да подават заявления за нови документи.

Haskovo.info припомня, че в първия работен ден след великденските празници опашката пред сградата на полицията беше огромна. Стотици хора чакаха часове наред, за да подадат заявленията си.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Ahmed
Ahmed
09.05.2011 20:12 20:12

Kak e vazmojno da se izdade fal6ivo pulnomo6tno i podpisano ot 4ovek,koyto e izvan stranata po tova vreme?Tova li nari4ame sigurnost za na6ite deca kato moje da gi izkarvame izvan stranata bez znanieto na ediniya roditel?!I koga 6te zapo4neme da budeme po bditelni i sigurni v tova trudno vreme za vseki i dokoga 6te sa takiva zakonite?A moje bi parite sa vode6ti sled kato mojem da izdavame fal6ivi dokumenti?!

Back to top button