Любопитно

Лятно кино и курбан за празника на Димитровград

Празничната програма на Димитровград на 30 август от 21 часа ще предложи традиционното лятно кино, съобщават от общината.

С кино под звездите на площад „Поезия“ димитровградчани ще могат да се насладят на популярната българска комедия „Дами канят“. Филмът с участието на обичания Стефан Данаилов е сред най-запомнящите се роли на актьора в киното. Любим на поколения българи той остава завинаги с култови фрази в съзнанието на зрителите.

От 10 ч. архиерейският наместник отец Георги Тодев ще освети курбана за здраве и благоденствие на димитровградчани до храм „Св. Димитър“. При стриктна организация и съблюдаване на противоепедимичните мерки, гозбата ще бъде раздадена на дошлите граждани.
Дарението се прави за седма поредна година в навечерието на празника на града от кмета на общината Иво Димов, след поредицата наводнения през 2014 година.

Haskovo.info припомня, че тази вечер от 20:30 часа на площад „Поезия“ ще има пиано бар на открито с талантливите музиканти от „Магнито бенд“ и участник в популярния музикален формат „Гласът на България“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button