Хасково

Хасково се обедини в помощ на малката Йоана

Голям благотворителен концерт под мотото „Да помогнем на Йоана“ събра тази вечер много талантливи изпълнители и публика на площадка „Спартак“ в Хасково.

Хасково се обедини, за да помогне на Йоана. Както Haskovo.info писа, тя е изправена пред сериозно здравословно изпитание. Диагнозата й е ембрионален рабдомиосарком и е на спешно лечение в чужбина. Момиченцето с лъчезарна усмивка се справя геройски с изпитанията, но за да бъде преодоляно коварното заболяване е нужно всички да й помогнем.

Концерт

Концертът се организира от близки и роднини на момиченцето, с подкрепата на община Хасково, Еконт Експрес и Планета Пайнер, както и с помощта на много хора с големи сърца. Сред изпълнителите, които подкрепиха каузата са: балет „Рона“, ансамбъл „Хасково“, ансамбъл „Златна Тракия“, ансамбъл „Южняци“, ансамбъл „Китна Тракия“, спортни танци „Реге тон“, Кирил Атанасов, Данна, Илка Александрова, Мажоретен състав – Хасково, Рая Желева, Вокална група „Южняче“, рок група „Еуфория“, Денис Махуров, фолклорен клуб „Славяни“, Фолклорен клуб „Воденица“, Фолклорен клуб „Веселие“, Даниел Христов.

Своята доброта и човечност може да изразите според възможностите си и чрез

Дарителска сметка

Банка ДСК BIC: STSABGSF
IBAN : BG11STSA93000027164063
Титуляр: Йоана Мирославова Найденова/Yoana Miroslavova Naydenova

PayPal: help_ioana@mail.bg

Help Karma

Онлайн базар: Благотворителен базар в помощ на Йоана

Всичко за борбата на малкото момиченце и нейните родители, четете ТУК.

16 363 лв. събраха от концерта и базара за лечението на Йоана

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button