Хасково

28 нови свободни места за учители в Хасковско

28 нови свободни места за преподаватели, помощник-директори и педагогически съветник са обявени в Хасковска област преди началото на учебната година, сочи справката в Агенцията по заетостта.

В Хасково се търсят учители по математика, физика, астрономия, информационни технологии, български език и литература, две учителки в детска градина, помощник-възпитател и помощник-директор по учебната дейност.

В Тополовград има места за преподаватели по френски език, български език и литература, математика, физика и информационни технологии. В Димитровград вакантните места са за учители по изобразително изкуство, двама по история и география, двама по английски език, технологии и предприемачество, математика, информатика и информационни технологии и помощник-директор по административно-стопанската дейност.

В Харманли местата за за учители по английски език, български език и литература на 1 085 лв., руски език на същата заплата, двама начални учители отново на 1 085 лв. и философия. В Свиленград търсят учител по изобразително изкуство и педагогически съветник, в Минерални бани и Любимец – учители в прогимназиален етап.

Останалите нови свободни работни места в Хасково са за лекар – за експертиза на временна неработоспособност, двама продавачи, работник в кухня, склададжия, двама монтажници на кабели, шофьор на училищен автобус, портиер.

В Харманли търсят училищен психолог на 1 085 лв., в Димитровград – работник по озеленяването и трима шивачи, в Ивайловград – чистач на 610 лв.

На 9 септември от 11 часа на площад „Градска болница“ №3 ще се проведе Обща трудова борса. Същата борса ще е в Свиленград на 1 септември от 10 часа на улица „Гоце Делчев“ №6.

 

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

21 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
30.08.2020 13:48 13:48

В общежитията има място за зам.директор-Цола се е пенсионирала.

Джаро
Джаро
30.08.2020 15:07 15:07

Нагласена работа… Свободни и калинки се появават постоянно без дипломи а местата са проформа… Васил Левски, Иван Рилски – Най-големите връзкари – назначавет се хора без образование… Тази Михайлова край няма с роднините… Свиленград, Любемец, ами Точевски – Жена му работи в Рилски, Ами Панаьотов – жена му паботи в Васил Левски и взема все награди все поздравления ама благодарение на кого… познайте…
АМИ Христо Смирненски, али Шандора с тази некомпетентната мафия отвсякъде… Климент Гинка Райчева колко години е директор… Сега механото си има директор ама и той е от нашето село… така де така

От вътре
От вътре
30.08.2020 15:17 15:17

Местата са заети предварително няма смисъл от надежда пенсионери работят

Николова
Николова
30.08.2020 15:33 15:33

Аз съм пенсионерка и ряботя като учител… Какво имате прогив пенсионерите…

Елвира
Елвира
30.08.2020 17:01 17:01

Г-жа Николова!Да сте жива и здрава,но смятате ли за нормално да работите като пенсионер в училище? Ако вашата дъщеря или син са без работа какво бихте предпочели – вие да работите като пенси опер или детето ви? И още преди пенсия ръмжене. ,че сте уморени а като гущните 800 -1000 лева пенсия точка те и за 1500 1700 заплятка Поздравления! Чакам отговора ви!

мда
мда
30.08.2020 17:07 17:07

Пълна дезинформация! На сайта на РУО-то няма нито едно място за Хасково, всички са за областта. На кого да вярва човек и къде може да се намери пълна и достоверна информация?!

Анонимен
Анонимен
30.08.2020 17:59 17:59
Отговор до  мда

Ми обадете се и ги питайте що не си обновяват сайта руото!

123
123
30.08.2020 17:12 17:12

Заплатите , които са обявени за Харманли май са само за пенсионери и за млади , начинаещи учители.

До Николова
До Николова
30.08.2020 17:41 17:41

Николова,всеки нормален човек разбира,че притежаваш със сигурност невероятни умения пред директора,за да те държи на работа-подмазваш се,повдигаш му самочувствието,подаваш от пенсията,а и със сигурност подухваш заедно с ветреца,със сигурност го можеш,не го признавай,не е нужно,то личи.Вкъщи със сигурност ти вярват,че си почтена жена.Точно така се прави,евалла ти правим.Резултати имаш ли в работата,похвали се и ние да се поучим ,старото си е старо,знае какво да прави и най-вече-как да го направи

Впечатлен
Впечатлен
30.08.2020 17:45 17:45

Местата са предварително заети.Ако нямате онези 3 неща,не се надявайте.Простете за откровеността

Запознат
Запознат
30.08.2020 18:02 18:02

Не разбирам какво имате против пенсионерите, които работят. Щом могат, значи няма лошо. А колкото до повечето коментиращи за предварително заетите места и пенсионерите, които едва ли не взимат хляба на разни новоизлюпени лапачи- учители няма, особено пък такива, които да стават. Училищата масово не могат да намерят свестни кадри, така че ако ставате, спокойно- ще има работа за вас, ако не ставате- и по телефона да ви се обадят за свободно място, пак няма да ви наемат.

До запознат
До запознат
31.08.2020 0:12 0:12
Отговор до  Запознат

Запознат,явно много те бива…Сега да те питам- такива запознати като тебе ли ще преценят дали ставам,или не.Стилът ти е като на току-що спечелила конкурс директорка.Няма да намерят кадри директорите,защото се освобождават от свестните и неудобните,от знаещите и можещите.Еех,бе,ех бе…кажи какви резултати имаш,недей си проветрява устата,тя трябва да се мие.Нищо не можеш да кажеш,защото егото ти е по-голямо от селото.И още нещо-не ползвай глагола“ наемат“,когато става въпрос за училище.Май не си толкова запозната,а?

РОРО
РОРО
30.08.2020 20:15 20:15

ДА БЕ ДА ОСТАРЯЛО МИСЛЕНЕ ИМАТ ВЕЧЕ ТЕЗИ УЧИТЕЛИ

ех брех
ех брех
30.08.2020 23:31 23:31

КУРВАНЛЪК ДА ИМА

би
би
01.09.2020 21:48 21:48

В Левски имаше много кадърни учители, но вече се напълни с роднини, градски от Харманли, от Любимец, от Димитровград, кадри на Тъпото, чалгаджийки, „учители“ без дипломи и лековати женички известни с други занимания! А и задължително колкото се може повече семейства – първо женичките, после те си мъкнат чехлювците и ходят да се оправят по храстите край училището! Училището е пример за корупция и тоталитарно управление и пълна липса на учители със знания.

мутресите ще реват
мутресите ще реват
01.09.2020 22:03 22:03

Никой от тези, които ги нагласят на мястото на изгонените от М.М. няма да е добре. С интриги или тормоз да изгониш някой от работа, че да си нагласиш твои подлоги – това не остава ненаказано! Нищо хубаво не са видели тези, дето сядат на чуждите столове. Колко зам. директорки се смениха след Е. Т. Никоя не си тръгна с добро. И настоящата рошла ще я накаже този отгоре – некадърна подмазвачка, без никакви умения освен в лизането на директорския задник!

До болка наранен учител
До болка наранен учител
03.09.2020 18:08 18:08

Не се и съмнявам,че Този отгоре си знае работата.На него такива келнери на всяка власт не му минават,а най мрази въобразилите си,че са го хванали за шлифера.Само не разбрах-как едно от тия хасковски управленски чудесии не излезе с образа и подобието си да каже нещо в защита.Питам ги -как вървите по улиците,как гледате хората в очите,как спите нощем…И как да не го правите-бакшишът е отдавна в селската ви дисага,нищо,че я виждате Версаче.Повръща ни се,проклети да сте

видял
видял
03.09.2020 21:20 21:20

Никога няма да си пусна детото на училище в Левски! Гледам ги какви „учителки“ влизат и излизат – с поли дето не им крият з*адника, с едни огромни джуки – надути и начервирани като клоуни, правят муцки със зурлата и се кривят като ходят като леки женички! Шок и ужас на какво тези „учителки“ могат да учат децата. Те освен да се чудат как да си покажат телесата и да се нарисуват – за друго не мислят. На какви знания и учения ще учат децата? Как ще ги възпитават на естетика и социални учения, като слушам с какъв език си говорят докато пафкат цигарите! Пропаднало е това училище, особено с настоящата директорка!

по по-най
по по-най
03.09.2020 21:30 21:30

Това училище се напълни със алкохолички, сервитьорки, продавачки и всякакви други чалгаджийки. Наистина вида им е на „труженички“, пък като си отворят устата – диалектен говор, несвързани приказки и малоумни изказвания! От къде ги събира тая директорка – трудно е да се намерят такива „безценни“ кадри. Явно за това на Милена и се носи славата из града колко е скандална и каква диктатура налага! Също като Бочко – колкото си по тъп, по тъпи си ги избираш, ча да можеш да блестиш сред тях!

как може
как може
03.09.2020 22:59 22:59

Какво прави новата плиткоумната заместник директорка – върти ли си огромния задник на шефския стол, с миниатюрния си мозък. Освен да си управлява нагоните и лиже егото на М. за друго не става! Егати и тъпото същество!

Учител
Учител
04.09.2020 20:34 20:34

В много хасковски училища е така,за съжаление.Особено някои току-що спечелили конкурс директорки.Толкова са надигнали глави,така унижават,че е жалко за цялото образование.Няма да имат деца в училището,защото родителят започва от директора.И като види една тъпа смарфиола срещу себе си,веднага отива в друго училище.Още по-жалко,че такива са любимци на управленците.Крайно време е обидата да напусне медийното пространство и да се излее,където трябва.Стига болка,стига унижения от повярвалите си,че разбират от образование.Един резултат нямат по предмета,но си вярвят,че държат бащицата за шлифера.Сега предстои небесният гняв.По-скоро да им се стовари.Две кучки били застигнати,още да им дойде. Не ви е срам,не ви е грях.Знания нямате бе,компетентности нямате,а говорите за развиване на такива у децата.Научила дъртата лисица думата баланс и мисли,че хората й вярват.БЕЗСРАМНИЦА.

Back to top button