Регион

Димитровградчанин застреля бащата и бабата на жена си и се самоуби

Кооперацията на ул. Иван Вазов, където семейството е живеело

Кооперацията на ул. Иван Вазов, където семейството е живеело

54-годишен мъж застреля бащата и бабата на съпругата си и се самоуби. Трагедията се разигра на ул. „Иван Вазов“ в Димитровград. Телата на жертвите са открити от брата и зетя на съпругата на убиеца. Сигналът в полицейското управление е получен в 21:30 часа, съобщи за Haskovo.info говорителят на областната дирекция на МВР Хасково Нина Николова.

След като влезли в апартамента двамата мъже открили телата на 75-годишният мъж и 92-годишната жена в едната стая, а в другата бил трупът на самоубилия се 54-годишен убиец Вълкан Кръстев. Криминалистите са установили, че е стреляно със законно притежаван пистолет Макаров. 56-годишният мъж е работел като охранител в частна фирма.

Той е прострелял тъста си в ръката и след това в слепоочието. В слепоочието е застреляна и възрастната жена. След това убиецът отишъл в съседната стая, седнал на стол и се самоубил.

Вълкан Кръстев

Вълкан Кръстев

Вълкан е оставил предсмъртно писмо, което е било написано върху призовката му за развод. Делото се е гледало в деня на убийството. Той е написал, че иска да отърве жена си от роднините й. Написал е още, че оставя апартамента на дъщеря си и къща на сина си.

Бащата на съпругата е бил инвалид и не е могъл да се грижи сам за себе си. Убийствата са извършени в апартамента, в който цялото семейство е живеело. Те са се пренесли там в началото на тази година. Наскоро съпругата на убиеца е подала жалба в полицията за системен побой от страна на мъжа си. По време на убийствата е била при своя приятелка.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ошашавен
ошашавен
13.04.2010 9:37 9:37

както каза един професор „..хората там са нещо сбъркани..“,а те му се обидиха !?

Соня
Соня
13.04.2010 10:04 10:04

Това са глупости, не може да съдиш от едно убийство за хората в цял един град. Нима не стават убийства и в други градове, ошашавен ти нещо май наистина не си в ред.

съвсем нормален
съвсем нормален
13.04.2010 22:10 22:10

Нормално е всичко това което се случва,ами те хората вече полудяха.Ние не живем в нормална държава.Всичко е пълен хаос.Ще има грабежи,ще има и убииства и какво ли още не.Хората са в пълна безизходица вие какво очаквате?Здравеопазване ли имаме,контрол над оръжията ли какво ли.Всичко е пълен абсурд.Трябвало е да използва някъде другаде пистолета си та да се чуе още по силно и да ни направи още по голямо впечатление.Та белким на някои му запука за нещо в тая керлива държава!

Back to top button