Спорт

Гришо започна участието си на US Open с убедителна победа

Григор Димитров започна по обнадеждаващ начин участието си на тазгодишното издание на US Open.

Хасковлията не срещна никакви затруднения срещу световният №58 Томи Пол и го отстрани с 6-4 6-3 6-1 за по-малко от два часа, съобщава TennisKafe.com. Представителят на домакините от друга страна разочарова с представянето си, като огромния брой негови непредизвикани грешки бяха с ключово значение за развоя на срещата. Трябва да се отбележи и това, че изглежда той изпитваше проблеми с лакътя.

Първата ни ракета обаче не се подведе по ритъма на съперника си и успя да запази високо ниво през целия мач. Освен абсолютна доминация в разиграванията, Димитров можеше да се похвали и с впечатляващи показатели на начален удар. Спечели цели 84% (42/50) от точките на свой първи сервис и завърши без допуснат пробив.

Победата е още по-удовлетворяваща, имайки предвид факта, че именно Пол елиминира Григор на Australian Open в началото на тази година.

В следващия кръг Григор Димитров ще срещне Мартон Фучович или Уго Делиен.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button