Хасково

Част от най-големия квартал в Хасково без вода, другаде – мътна

Голяма част от най-големия хасковски квартал „Орфей“ остана без вода в сряда вечер, сигнализираха читатели на Haskovo.info. В други блокове от чешмите тече мътна течност.

Причината за безводието и мръсната вода е авария, която днес екипи на ВиК – Хасково са отстранявали, но късно през деня тя отново е избила. Така на практика водоснабдяването не може да бъде възстановено напълно и част от квартала остава без вода. В останалата част от блоковете водата не бива да се пие, тъй като заради аварията тя е мътна, предупредиха от водното дружество.

Точна прогноза кога ще бъде отстранен проблемът и водоподаването възстановено – няма, но със сигурност тази вечер голяма част от жителите на квартала ще останат на сухо, предупредиха от ВиК – Хасково.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Жител
Жител
02.09.2020 19:53 19:53

Само да уточним! ВиК нищо и никои не е предупредил. Дори няма публикувана информация за авария на официалната им страница.

дрън дрън
дрън дрън
02.09.2020 22:06 22:06

еееее роби спите ли видяхте ли какви лайна плащате за 3,50лв .Но матеиално кухите и гербероподбните са доволни от живота.. Пет лева да ви стане кубика дано

Анонимен
Анонимен
03.09.2020 8:21 8:21

Орфей не е най-големия квартал на Хасково!!!

Честито, тулупи !
Честито, тулупи !
03.09.2020 8:48 8:48

Видимите резултати на крадлив Станчо и корумпираната харманлийска ветеринарна пyтка.

Back to top button