Регион

43-годишен е със счупен прешлен и комоцио след катастрофата на магистралата

43-годишният работник на машината за маркировка, която беше блъсната вчера от тир на автомагистрала „Марица“, е настанен в МБАЛ – Свиленград, съобщават от полицията. Haskovo.info припомня, че инцидентът стана между Любимец и Свиленград.

Той е от Варна и е със счупен ломбален прешлен и комоцио, без опасност за живота. От полицията допълват, че камионът е ударил машината при изпреварване. Читатели на Haskovo.info сигнализираха, че полагането на маркировка по магистралата става без района да е достатъчно добре обезопасен с предупредителни табели.

Вчера в 11 часа на магистралата в посока София пък е спрян за проверка лек автомобил Форд, шофиран от 34-годишен жител на село Васково. Водачът представил испанска шофьорска книжка. Справка установила, че мъжът е неправоспособен.

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button