Хасково

Супер Бианка в драма на хасковска сцена в понеделник

Бианка в спектакълаБианка от „Станция Нова“ пристига в Хасково следващата седмица. В понеделник тя ще бъде звездата в спектакъла „Обърни се с гняв назад“ от Джон Осбърн, съобщиха за Haskovo.info от театър „Иван Димов“.

Показателна за идеята на спектакъла е една от финалните реплики „Колко е съвършена несправедливостта – гладуват не тези, които трябва да гладуват, обичаме не тези, които трябва да обичаме, умират не тези, които трябва да умрат…“, казва режисьорът Васил Василев.

В представлението се разказва историята на 4 млади човека, които преживяват приятелство, любов, гняв, омраза и лудост. Това е пиеса за любовта и неспособността на хората да общуват.

Пиесата „Обърни се с гняв назад“ е най-известното произведение на Джон Осбърн и е предизвикала бум при представянето си в Лондон в средата на миналия век, поставяйки началото на „новата драма“ в британския театър.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button