Регион

Пийнал шофьор блъсна 64-годишен с мотопед. Трима без книжка, единият напушен

64-годишен мотопедист е пострадал при пътен инцидент в Харманли. Произшествието е станало вчера преди обяд на бул. „България“.

38-годишен шофьор на „Мерцедес“ започнал да прави маневра с навлизане в съседната пътна лента като не пропуснал двежещият се по нея мотопед и го блъснал, съобщават от МВР.

След удара мотопедистът е с охлузни рани, прегледан и освободен за домашно лечение. При теста за алкохол шофьорът на колата се оказал с 0,53 промила.

Трима шофьори без книжки са задържани вчера в Хасковска област. В тополовградското село Срам е хванат 18-годишен с лек автомобил с чужди регистрационни номера. В Хасково 23-годишен управлявал мотоциклет с номер, който не е по образец. Задържан е и 40-годишен шофьор в Харманли, който е с отнета книжка, а освен това при тест е реагирал на канабис.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button