Хасково

Записват за патронажна грижа за възрастни и хора с увреждания в Хасково

Продължават да се приемат заявления на потребители за Патронажната грижа за възрастни и хора с увреждания в Хасково, съобщават от общината. Това става в касовия салон на кметството.

Медицински сестри, психолози, социални работници, домашни помощници и рехабилитатор продължават да предоставят патронажни грижи на 169 лица към момента. Целева група по проекта са възрастни хора над 65 г. с ограничения или в невъзможност за самообслужване и лица над 18 г. с увреждания и техните семейства. Приоритет е предоставянето на тези услуги за жителите на малките, отдалечени и труднодостъпни населени места на територията на Община Хасково.

Патронажна грижа се предоставя в град Хасково и селата в общината, а потребителите получават здравни и социални услуги до 2 часа на ден. Потребителите на услугите не заплащат потребителска такса за предоставяните грижи.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button