Спорт

ОФК „Хасково“ спечели купата на „Децата и футболът“

Обединен футболен клуб „Хасково“ с треньор Жеко Йорданов спечели купата на традиционния турнир „Децата и футболът“ Хасково 2020 г., съобщават от общината.

Спортната надпревара се провежда за 11 поредна година и е организирана от Българския футболен съюз и община Хасково по повод Деня на град – 8 септември. Кметът Станислав Дечев присъства на финалната среща между ОФК „Хасково“ и „Свиленград 1921“, спечелена от домакините с 6:0. Haskovo.info припомня, че турнирът започна вчера, като първите срещи се играха в Хасково и Свиленград.

„Децата и футболът“ е турнир за млади състезатели, родени след 1 януари 2007 г. В тазгодишното издание участваха отборите: ОФК „Хасково“, ФК „Свиленград 1921“, ФК „Респект“ – Хасково, ФК „Сакарски спортист“ – Тополовград, ФК „Димитровград 1947“, ФК „Свиленград“, ФК „Хасково 1957“. Всички отбори получиха подаръци от БФС и община Хасково. Кметът Дечев връчи купата на капитана на шампионите от ОФК „Хасково“ Иван Иванов.

Футбол

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button