Спорт

8 отличия за „Торнадо“ от международен турнир в Швеция

ПризьоритеС 8 отличия се завърнаха състезателите на хасковския спортен клуб „Торнадо“ от силния международен турнир Kofukan International Karate Championships 2010, който се проведе през уикенда в Стокхолм.

В състезанието участваха 11 държави: Швеция, Англия, Шотландия, Норвегия, Дания, Русия, ЮАР, Непал, Франция, Португалия и България.

„Куфукан България бе представена от състезатели от СК „Торнадо“, които се
представиха много достойно“ – коментира за Haskovo.info треньорката в клуба Недялка Станчева.

Първо място на ката при момичетата и момчетата до 13 години заеха Елена Христова и Руси Тенев. В същата дисциплина при 14-15-годишните на най-високото стъпало отново се изкачиха двама хасковлии – Васил Николов и Моника Христова, а съотборничката им от „Торнадо“ Галина Карабелова стана втора. В индивидуалната надпревара на „ката“ при 16-17-годишните Владислав Бойчев се класира трети. 

Възпитаниците на „Торнадо“ си тръгнаха от Швеция и с две отличия в дисциплината „кумите“. Васил Николов за втори път бе награден от организаторите за извоюваното второ място при момчетата, а Елена Христова – за третото си място при момичетата.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Zlatimira
Zlatimira
15.04.2010 11:35 11:35

Bravo na Neli i Slavi!!!Nai- dobrite!!!!

Back to top button