Хасково

Белия се споразумя с прокуратурата за отвличането на инвалид

Руси Русев

Руси Русев днес дойде в съда, за да чуе присъдата на похитителите си

Антон Божиков- Белия и съучастника му Митко Митев се признаха днес за виновни по обвинение в отвличане. Похитителите потвърдиха пред съда, че на 2 април миналата година са отвлекли 59-годишния инвалид Руси Русев от дома му в село Стамболийски и са го държали затворен няколко дни против волята му.

Белия получи присъда от година и един месец, а съучастникът му Митев – почти 6 месеца. Споразумението с хасковската прокуратура и самопризнанията смекчиха наказанията им, като времето прекарано в ареста ще им бъде приспаднато от ефективните присъди. Така Божиков ще остане още само 3 седмици зад решетките.

Haskovo.info припомня, че Руси Русев бе отвлечен от дома си на 2 април от Антон Божиков, Митко Митев и още двама неизвестни помагачи. Според показанията му той е продал къщата си на Божиков за 12 000 лева, но така и не получил парите.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
15.04.2010 20:11 20:11

смеГчиха, почти 6 месеца, ха ха. Ама че журналисти.

Back to top button