Хасково

36 български производители предлагат уникалните си изделия в центъра на Хасково

36 производители предлагат продукцията си на изложението „Българско е“ в центъра на Хасково.

Те са разположени по алеята между общината и областна администрация, както и на площад „Атлантически“. Предлагат се ръчно изработени стоки, пчелен мед, вино, за пръв път има шатри с кошници и изделия от кожа. На изложението са представени още ножарството, дърворезбата, има красиви икони, народни носии, кукли, чанове, билкова козметика, поркета – деликатес от свинско месо със средиземноморски билки и бутикова бира.

Празник
Нели Янева

Нели Янева от Сливен е дизайнер-бижутер с диплома от Гърция, където е живяла 20 г. Тя предлага ръчно изработени бижута от медицинско сребро, бижутерско злато, кристали, които с врмето не се променят. Цените им са от 20 до 300 лв.

Панаир
Александър Янев

Александър Янев от София участва с български минерали, които сам добива и обработва във всевъзможни красиви форми. Предлагат се минерали и от чужбина. Той казва, че освен красиви, минералите имат и своята енергия, която някои хора усещат.

Както Haskovo.info писа, изложението се организира за празника на Хасково и продължава до 8 септември.

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Каун дере
Каун дере
05.09.2020 22:48 22:48

Тези производители на морето същото го продават три пъти по-евтино а тука искат майка си татка си!!!

Back to top button