Спорт

Момчетата от Минерални бани станаха зонален първенец по хандбал

ОтборътХандбалният тим на СОУ „Проф.д-р Асен Златаров“ – Минерални бани се класира на първо място в Зоналния етап на ученическите игри при момчетата от 8-10 клас.

В оспорвани мачове срещу първенците на областите Стара Загора и Кърджали възпитаниците на Фильо Филев и Тефик Парафитов отново доказаха класата си и защитиха първото си място на областните състезания миналата година, както и сребърните си медали на Финалите на ученическите игри по хандбал през 2008/2009г.

Училищният отбор на Минерални бани игра тактически правилно и сплотено, спазвайки всички треньорски указания и накрая заслужено се поздрави с успеха, за което бе награден с грамота.

За да се класират за финалите на ученическите игри, хандбалистите от СОУ „Проф. д-р Асен Златаров“ трябва да отстранят победителя от зоналните двубои между най-силните отбори на областите Бургас, Сливен и Ямбол.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button