Хасково

Младежки парламент избра официалното си лого

Младежки парламентОфициална емблема си избраха днес членовете на хасковския Младежки парламент.

Това стана на заседание на организацията, което се проведе в залата на Младежкия център. Повечето от точките в дневния ред засягаха промени в устава на организацията.

Новото лого на Младежкия парламентНай- много дебати предизвика евентуалното въвеждане на длъжност „секретар“ на общинския младежки парламент.

Предложението ще бъде обсъдено отново на следващото заседание, когато всички членове трябва да гласуват. Първоначалната идея е секретарят да поддържа сайта на младежкия парламент и да информира членовете му за предстоящи прояви.

На заседанието си днес младежите решиха още да засадят дръвчета край Природоматематическата гимназия.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Георги
Георги
16.04.2010 1:07 1:07

Само една подробност да добавя – длъжността „секретар“ беше гласувана и решено, че подобна длъжност няма да е необходима.Така, че и да бъде въведена повторно като предложение в дневен ред на следващото заседание, решението няма да се промени само ще възникнат нови де*ати …

Back to top button