Хасково

Хасково отпразнува Съединението на България с тържествен ритуал и концерт

135 г. от Съединението на България бяха отбелязани в Хасково с тържествен ритуал по поднасянето на венци и цветя пред паметника на Незнайния войн на площад „Свобода“.

В него участваха военнослужещи от Военно формирование 52 740 и Духовият оркестър. Водещ беше актьорът Стефан Цирков. Кметът Станислав Дечев каза в словото си, че всички вярваме, че съединението прави силата. Областният управител Стефка Здравкова посочи, че в тези тежки времена на пандемия и бързоразвиваща се криза не трябва да сме разделени, а да продължим напред като едно семейство.

Последва празничен концерт. На площада се представи Мажоретният състав с ръководител Елена Попова. На сцената танцуваха ансамбъл „Южняче“ с ръководител Галина Щерева. Концерт изнесе и Народният оркестър при община Хасково с ръководител Димчо Йорданов.

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button