Силвия Кацарова направи празника на хасковлии незабравим – ВИДЕО

Любопитно

Голям концерт на площадка „Спартак“ беше кулминацията в програмата за празника на Хасково.

Вечерта откриха рок група „Хала“ с ръководител Николай Делчев към Младежкия център. Те изпълниха 5 авторски песни: „Шахматната дъска“, „За България“, „Прости“, „До мига“ и „Все по-рядко“.

След тях на сцената се качи рок група „Хангар 42“. Те бяха на познатото си високо ниво, а в края публиката искаше още.

Празник

Кметът Станислав Дечев поздрави хасковлии с празника на града. Последва атрактивно светлинно шоу на Dorian от Димитровград. След това на сцената се качи обичаната от поколения българи Силвия Кацарова.

Празник

В началото тя припомни как е започнала с музиката през 1968 г. от хасковското читалище „Заря“, където на ред и дисциплина я е научил нейният учител Теохар Теохаров. Тя предрече много голямо бъдеще за „Хангар 42“, но допълни, че за всичко е нужно голямо търпение. Силвия Кацарова изпълни част от големите си хитове, след което на сцената се качи дъщеря й Теди.

Концертът завърши отново със Силвия Кацарова, която за радост на публиката изпълни „Лудо влюбена жена“, с която поздрави областния управител Стефка Здравкова, „Големият кораб минава“ – за кмета Станислав Дечев, „Топъл дъжд“, за да завърши с „Обичам те“, която посвети на своя любим Хасково и всички хасковлии. Последва пищна заря.

Празник

Имаше дарителски кутии, в които по време на концерта се събираха средства за лечението на едногодишната Йоана.

След концерта Силвия Кацарова раздаде автографи на книгата си „Мой сън…Силвия“ и се снима с почитателите си.

 

Един коментар по “Силвия Кацарова направи празника на хасковлии незабравим – ВИДЕО

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.