Хасково

В Леката промишленост първо копаят, после учат

Ученички чистят паметника с мокри кърпички

Ученички чистят паметника с мокри кърпички

С почистване на паметници и паметни плочи в Хасково и поднасяне на цветя стартира днес традиционната празнична седмица на гимназията по лека промишленост „Райна Княгиня“. 

С мокри кърпички, които изкараха от дамските си чанти, ученички се включиха в инициативата пред паметника на възрожденците пред Младежки център. 17-годишната Росица Харашова пък за първи път хвана мотика. „Лесно е“, бе категорична възпитаничката на Професионалната гимназия по лека промишленост. 

С общи усилия за около 15-тина минути учениците изчистиха паметника и поднесоха цветя. Техните съученици лъскаха паметниците на Ана Маймункова, Асен Златаров, Капитан Петко  Войвода, Морената и статуята на входа на Кенана.

Утре възпитаниците на школото ще представят пред кандидат-гимназисти от града специалностите, по които се извършва обучение. За сряда е предвидено ревю „Блясък и красота“, на което ще бъдат представени ежедневни, официални, авангардни и детски облекла. Седмицата на гимназията ще завърши в четвъртък с дискотека.

Image Image

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button