123 безработни се срещнаха с 10 работодатели в Хасково

Хасково

Обща трудова борса се проведе днес пред Бюрото по труда в Хасково.

10 работодатели бяха обявили свободни места и търсеха подходящите кадри. Борсата беше посетена от 123 безработни. Срещата стана на открито под шатри, като част от противоепидемичните мерки.

Борса

Бизнесът търси: машинен оператор, монтажник на кабели, комплектовач, бояджия, работник за изолационни материали, монтажник на рибарски плувки, шлосер, работник в производството на закуски, продавачи, кредитни консултанти, инженер-конструктор, организатор на производството, главен енергетик, електромонтьор, шлосер, заварчик, охранител, ветеринарен лекар, ветеринарен техник, кадрови войници.

Борса

Haskovo.info припомня, че на 1 септември Обща трудова борса се проведе в Свиленград.

2 коментара

  • тая русата мастия с очилата и обратната захапка може аз да и намеря рабоита!на час,нощтна смяна! :)))

  • Това което търсят отдавна замина. Тук там се намира обаче не ходи по конкурси щото си има работа. НЯМА ПО ДОБРА ГЛЕДКА ОТ ФАЛИРАЛ БИЗНЕСМЕН. ГЛЕДА КАТО НАСРАН. И ОЧУДВАЩО – ЗАПОЧВА ДА ПОЗДРАВЯВА ХОРАТА

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.