Любопитно

Асен Блатечки и Койна Русева гостуват с „Умопомрачение“ в Хасково

Асен Блатечки и Койна Русева гостуват със спектакъла „Умопомрачение“ в Хасково.

Продукцията на театър „Вива Арте“ – София ще се играе на 21 септември от 19:30 часа в читалище „Заря“. В комедията участват още Стефан Иванов, Никол Карабинова, Никола Парашкевов.

Театър

Това е пиеса за мъжете, които се опитват да разберат жените и никога не успяват. За някои тя може да се окаже „твърде правдоподобна, за да е смешна“. Пълнокръвните образи и остроумните закачки превръщат „Умопомрачение“ в брилянтна комедия за живота на един мъж, който сякаш притежава всичко, но накрая цялото му съществуване се преобръща на 180 градуса.

Режисьорът Борислав Чакринов превежда силния актьорски състав през тази забавна комедия на обратите, създавайки един свеж спектакъл, който кара публиката да се залива от смях, но и да се замисли за превратностите на живота. Умело написаният текст е дело на награждавания американски писател Сам Бобрик, който е написал над 30 театрални пиеси и е успешен сценарист на популярни телевизионни сериали като „Омагьосване“, „Семейство Флинстоун“, „Умирай умно“, „Шоуто на Анди Грифит“.

Театър

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button