Спорт

Стефани с 2 златни медала от републиканското по бадминтон

Станимир БойчиновХасковската бадминтонистка Стефани Стоева се завърна с два златни медала на сингъл и двойки от републиканското първенство до 15 години. То се проведе през уикенда в столичната зала „София“. „В шампионата участваха 13 състезатели от местния клуб по бадминтон„, съобщи за Haskovo.info треньорът Станимир Бойчинов.

Три отличия от надпреварата при девойките завоюва възпитаничката на хасковската школа Божидара Топузова. Тя спечели два златни медала на двойки и сребро на сингъл.

В мач за титлата при дуетите Божидара и Стефани победиха старозагорката Ива Иванова и съотборничката си Ева Тонева, която остана със сребро. Божидара Топузова стана първа и в състезанието на смесени двойки.

С медал от републиканското си тръгна още една хасковска бадминтонистка – Росица Станчева, която грабна бронз на двойки.

Възпитаниците на местния клуб се готвят за две предстоящи състезания – държавния шампионат за юноши и девойки до 11 години и държавния индивидуален шампионат за жени, които ще се проведат в началото на май.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button