Обявиха конкурс за директор на хасковския театър

Любопитно

Министерството на културата е обявило конкурс за директор на Драматично-кукления театър „Иван Димов“ в Хасково.

Кандидатите трябва да имат образователно-квалификационна степен: магистър в областта на изкуствата или хуманитарните науки. Професионален опит в областта на културата минимум 1 година, компютърни умения са сред другите изисквания към кандидатите. Те трябва да притежават организационна компетентност и способност за планиране и организиране на дейността на театъра, комуникативна компетентност и умение за работа в екип, способност да предлагат иновативни решения.

Към документите се представя концепция за развитието на театъра за срок от четири години. Концепцията трябва да съдържа подробен репертоарен план с постановъчни екипи за първата година, тенденции в развитието на репертоара за останалите години, възможности за разширяване на зрителската аудитория.

Конкурсът ще се проведе чрез разглеждане на представените документи и концепция и събеседване.

3 коментара

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.