Хасково

Хасковлия удари с юмрук в лицето продавачка и задигна банани

Екшън се е разиграл в края на седмицата в магазин за плодове и зеленчуци в хасковския квартал „Орфей“, съобщават от областната дирекция на МВР.

60-годишна продавачка подала сигнал в полицията, че в магазина влязъл непознат, взел връзка банани от рафт и без да заплати стоката напускайки магазина я ударил с юмрук в лицето. Малко по-късно 26-годишният нападател от Хасково е задържан и е направил пълни самопризнания.

Две домови кражби са извършени в Хасково. При едната крадецът е влязъл в жилището през отворен прозорец и е задигнал 160 лв. На 12 септември сутринта е получен сигнал от 58-годишна жена от града, че видяла в дома си непознато лице да бяга през коридора. Той влязъл чрез счупване на патрона на входната врата. Задигнал е 1 000 лв., които били оставени на маса в една от стаите. Крадецът се издирва.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Орфеец
Орфеец
14.09.2020 13:05 13:05

Шшш, фаните го тоя и му натикайте бананите в г.за!

Back to top button