Хасково

БМВ се заби в дърво, блъснаха пешеходка в Хасково

Лек автомобил БМВ е катастрофирал в Димитровград, съобщават от полицията.

Инцидентът е станал на 13 септември около 1 часа на булевард „Трети март“. 29-годишният водач от село Горски извор се е движил с несъобразена скорост, изгубил управление над автомобила и се блъснал в крайпътно дърво. Той е с фрактура на дясната китка и порезна рана на главата, без опасност за живота. Пострадал е и 22-годишен пътник в колата, който е с разкъсано ухо, без опасност за живота.

Ден по-рано на булевард „България“ в Хасково лек автомобил Мазда, управляван 23-годишен мъж от града е блъснал жена на 67 години на пешеходна пътека. Тя е с натъртвания на китките, прегледана е и е освободена за домашно лечение.

На 12 септември вечерта на булевард „Съединение“ в Хасково пътни полицаи са подали светлинен и звуков сигнал за извършване на проверка на мотоциклет, управляван от мъж без каска. Той не е спрял и продължил движението си в посока ж.п. гарата. След като не успял да премине ж.п. релсите, той изоставил мотора и побягнал. Продължава издирването му, а моторът е бил с чужда табела.

През последните дни в региона са задържани двама пияни водачи и един без книжка.

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Гост
Гост
14.09.2020 13:02 13:02

Дървото е виновно.

нерегистриран
нерегистриран
14.09.2020 13:40 13:40
Отговор до  Гост

Чалгата е виновна.

Back to top button