Хасково

„Гранд“ на улицата от днес, търсят нова зала

Павлина и НиколайСпортен клуб „Гранд“ от днес е на улицата. Във вторник вечерта треньорите Павлина Вълчева и Николай Манолов са получили уведомително писмо, че в 3-дневен срок трябва да освободят залата.

„Още вчера си изнесохме нещата. Останаха някои по-големи мебели, които ще махнем тази вечер“, съобщи за Haskovo.info Николай Манолов. По думите му до заседанието на Общински съвет – Хасково, което е на 31 април, ще си търсят зала. Причината е, че танцьорите им се готвят за Купа България. Състезанието е в събота и неделя и няма време.

Haskovo.info припомня, че на спортен клуб „Гранд“ им се налага да напуснат импровизираната зала във фоайето на Младежки център – Хасково, тъй като няма решение на Общински съвет. Това е необходимо, за да бъде уточнен начинът, по който ще бъде наето помещението.

В момента единственият вариант, който се предлага на „Гранд“ е да плащат почасово за ползване на импровизираната зала. Като се има предвид натоварения график на танцьорите това означава наем от около 1500 лева месечно, припомни Николай Манолов.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
kasabalija
kasabalija
22.04.2010 14:15 14:15

gore napravi smetka kolko plateni urotzi sa tova i ste vidish kolko vzimat i kolko davat treniorite

жужу
жужу
07.07.2010 15:19 15:19

гаден кмет нарочно ги изкони както убива спи орта в хасково мисли че сме едно село но тези треньори са способни търсят ги по света хич не го отразяват този нещастник гранд е един от най силните клубове в страната и без зала от общината пок ще се оправят

Back to top button