Хасково

Ремонтират камбанарията до монумента „Св. Богородица“ в Хасково

Започна ремонт по камбанарията до монумента „Света Богородица“ в Хасково, съобщават от общината.

Работата включва сваляне на компрометирана мазилка и направа на нова. Демонтаж на пукнат стъклен под и доставка и монтаж на нов. Предвижда се боядисване на облицовките с еталбонд по носещата конструкция в участъците, където са надраскани. Стойността на строително-монтажните работи е 8 436 лева. Средствата са от бюджета на община Хасково.

Ремонт

Ремонтът на камбанарията е част от проект за ремонт на общински сгради на стойност 133 148 лв. за всички обекти. Договорът с фирмата изпълнител „Анико“ е сключен на 14 август. В поръчката влизат още ремонти на покрив на ДСХ „Кенана“, покрив на читалището в село Войводово, кметството в село Книжовник, покрив на Общинска данъчна дирекция, ученически стол в училище „Васил Левски“ в Книжовник, комини на жилищни сгради на улица „Георги Кирков“ №82 – А, Б, Г, Д. Ремонтите трябва да приключат до края на ноември.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button