Хасково

Хасковските протестиращи: Ние вече сме победители

Антиправителствен протест се проведе тази вечер в Хасково.

Недоволните от управлението на страната се събраха на площад „Свобода“. „Вие вече сте победители и това е ясно на Европа и света. Победители сме, защото отворихме очите на цяла България и на Европа. Разказахме им какво представлява хунтата ГЕРБ“, заяви пред протестиращите Тодор Топалов. Според него на правителството му оставали още броени дни.

Той каза на протестиращите, че ще дойдат избори и тогава трябва да мислят много добре за какво са се борили. „Без значение кой ще управлява, ако сме недоволни отново ще се съберем тук“, допълни Топалов.

След това всички се качиха по колите си и направиха автошествие из улиците на Хасково с искания за оставки на правителството и главния прокурор.

7 коментара

  1. Всички пияници които се събират пред денонощия килер на протеста. За какво протестират те не ми е ясно, за по евтин алкохол ли?

    1. Не стига, че анонимен, ами и неграмотник. А се напъва да прави анализи. Ти ако след 2 месеца не си разбрал, за какво протестираме, си е твой проблем, малоумнико. Между нас не само че няма пияници, ами и сме сериозни хора, не само, че имаме ясни цели, ами и не ни е страх да излезем с лицата си и да ги заявим. И колкото и да ни се присмивате, ефектът от протестите е очевиден. И ще има още много положителни промени за народа, за нашите и вашите майки и бащи, за нашите и вашите деца, за нашето и вашето бъдеще. А мишоците си се хилете от мишите дупки, не ни пречите.

      1. Между вас има хора с лабилна психика и хора които пият хапчета които се купуват със зелена рецепта. Да не пиша кои са тези хора, те си знаят. Вие сте една смешна група от няколко човека които не знаят за какво крякат и търсят медийна изява.

  2. Крадливият пeдераст от Банкя още ли се ослушва ?

  3. Ха дано ама надали какво е очевидно че постигнахте че Бойко и компания лапнаха още 5милиарда и го боли сакса за вас и сега спокойно може да си тръгне когато реши и когато дойдат следващите управници да се чудят как да му оправят дълговете. Нищо няма да оправят мирните протести още 300 дни да протестирате по тоя начин резолтат няма да има

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button