Хасково

Хасковските протестиращи: Ние вече сме победители

Антиправителствен протест се проведе тази вечер в Хасково.

Недоволните от управлението на страната се събраха на площад „Свобода“. „Вие вече сте победители и това е ясно на Европа и света. Победители сме, защото отворихме очите на цяла България и на Европа. Разказахме им какво представлява хунтата ГЕРБ“, заяви пред протестиращите Тодор Топалов. Според него на правителството му оставали още броени дни.

Той каза на протестиращите, че ще дойдат избори и тогава трябва да мислят много добре за какво са се борили. „Без значение кой ще управлява, ако сме недоволни отново ще се съберем тук“, допълни Топалов.

След това всички се качиха по колите си и направиха автошествие из улиците на Хасково с искания за оставки на правителството и главния прокурор.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

7 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
18.09.2020 0:25 0:25

Всички пияници които се събират пред денонощия килер на протеста. За какво протестират те не ми е ясно, за по евтин алкохол ли?

До Анонимен
До Анонимен
18.09.2020 0:46 0:46
Отговор до  Анонимен

Не стига, че анонимен, ами и неграмотник. А се напъва да прави анализи. Ти ако след 2 месеца не си разбрал, за какво протестираме, си е твой проблем, малоумнико. Между нас не само че няма пияници, ами и сме сериозни хора, не само, че имаме ясни цели, ами и не ни е страх да излезем с лицата си и да ги заявим. И колкото и да ни се присмивате, ефектът от протестите е очевиден. И ще има още много положителни промени за народа, за нашите и вашите майки и бащи, за нашите и вашите деца, за нашето и вашето бъдеще. А мишоците си се хилете от мишите дупки, не ни пречите.

Тоско
Тоско
18.09.2020 9:36 9:36
Отговор до  До Анонимен

Между вас има хора с лабилна психика и хора които пият хапчета които се купуват със зелена рецепта. Да не пиша кои са тези хора, те си знаят. Вие сте една смешна група от няколко човека които не знаят за какво крякат и търсят медийна изява.

простата кърджалийска пyтка
простата кърджалийска пyтка
18.09.2020 9:20 9:20

Крадливият пeдераст от Банкя още ли се ослушва ?

Милко Илиев
Милко Илиев
18.09.2020 9:29 9:29

Ха дано ама надали какво е очевидно че постигнахте че Бойко и компания лапнаха още 5милиарда и го боли сакса за вас и сега спокойно може да си тръгне когато реши и когато дойдат следващите управници да се чудят как да му оправят дълговете. Нищо няма да оправят мирните протести още 300 дни да протестирате по тоя начин резолтат няма да има

Маджо Ристюв
Маджо Ристюв
18.09.2020 10:14 10:14

Мамини сладки по.серковци!

ФъКю
ФъКю
19.09.2020 13:08 13:08

Пиянки и утрепки, една каруца хора нямат.

Back to top button