Хасково

2 500 лв. е трябвало да получи Мирослав от Димитровград, хванат с над 9 кг. марихуана на границата

2 500 лв. е трябвало да получи 27-годишният Мирослав Генов от Димитровград, за да прекара 9.240 кг. марихуана през ГКПП „Капитан Андреево“ в Турция, казаха от прокуратурата на съдебното заседание по взимане на мярка за неотклонение спрямо мъжа.

Haskovo.info припомня, че той беше задържан на 16 септември с леката си кола БМВ, в тавана на която митничарите открили дрогата за близо 37 000 лв. Проверката е била по сигнал от БОП. От прокуратурата допълниха, че това е поредният опит за прекарване на марихуана към Турция, което води до извода за добра реколта в България. От държавното обвинение поискаха постоянен арст за мъжа, който е осъждан за кражби и реабилитиран.

Мирослав поиска по-леката мярка „домашен арест“, за да може да се грижи за болните си баба и дядо, с които живее.

В крайна сметка Хасковският окръжен съд го остави в ареста, защото може да се направи обосновано предположение, че той е извършил престъплението в което е обвинен, като има и реална опасност да се укрие или извърши друго престъпление. Определението подлежи на обжалване пред Пловдивския апелативен съд.

Ако бъде признат за виновен го грози затвор от 10 до 15 г. и глоба от 100 000 до 200 000 лв.

Задържаха 27-годишен с марихуана за 37 000 лв. в хасковско БМВ

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Дебелия
Дебелия
18.09.2020 19:02 19:02

А с боса на италианската махала какво става?

Back to top button