Хасково

Благотворителен концерт в помощ на майка на две деца в Хасково

Голям благотворителен концерт в помощ на 35-годишната Диляна Николова ще се проведе на 30 септември от 18:30 часа на площадка „Спартак“.

Haskovo.info припомня, че Диляна е майка на две деца и се нуждае от бъбречна трансплантация в Турция. През лятото на 2019 година тя разбира, че има заболяване на бъбреците. Становището на лекарите в турската болница е, че тя страда от „Огнищна и сигментна гломерулна склероза и хиалиноза“ и че скоро ще се нуждае от трансплантация. За половин година състоянието й се влошава. Ежемесечно купува скъпи лекарства от Турция за поддържаща терапия. Жената има подготвен донор, но необходимата сума от 25 000 евро е непосилна за семейството.

Концерт

Билетите за концерта са по 10 лв. и ще се продават в магазина за перилни и почистващи препарати „Mr. Fresh“, който е отстрани на централна поща и на телефон 0877 666 262.

Диляна моли всички добри хора да й помогнат, за да бъде отново пълноценен човек, съпруга и майка. Започна и благотворителна кампания „Да помогнем на Диляна“ – ТУК, ТУК и ТУК.

Банкова сметка:

Централна кооперативна банка

IBAN: BG63 CECB 9790 2053 4873 03

Диляна Манолова Николова

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button