Училище „Св. Паисий Хилендарски“ в Хасково подпомогна три болни деца

Хасково

В първия учебен ден СУ „Св. Паисий Хилендарски“ в Хасково организира благотворителна кампания „Подари надежда вместо цвете“. В специално поставените кутии родители, ученици и учители оставиха своите дарения в името на детското здраве.

Събраната сума е 1 355 лв, отчита ръководството на училището, което благодари сърдечно за проявената съпричастност. Парите ще бъдат разделени по равно и преведени по банковите сметки на Борил, Йоана и София, които в момента се борят с коварни заболявания и се нуждаят от скъпо лечение.

Благотворителност

СУ „Св. Паисий Хилендарски“ е едно от най-активните училища с добротворческите си акции, припомня Haskovo.info.

Снимки: Янко Найденов

14 коментара

 • Това е училище, което има изградени традиции да организира различни мероприятия, за да помага на хората по един или друг начин. В това училище много от учителите са истински пример за достойнство, можем само да се радваме, че все още има такиви като тях!

 • Какви традиции, какъв пример???? Ди ректорката Нина Стайкова остави безработни около 35,40 учители за цялото си управление до сега. Това са 40 семейства, оставени без препитание, 40 съдби учителски. В това училище, който не е с Нина Стайкова, изхвърча незабовно и се заменя с послушни и подмазващи се учителки. Не се гледа нито образование, нито авторитет пред родители и ученици, нито стаж. Като пионки в шахмата, веднога се изхвэрлят неудобните. Този жена съсипа живота и кариерата на много учители. Тя е несменяева, зад гърба й винаги накой от силните на деня стои. Госход зацавя, но не забравя!!! Поздрави, Нинче!!!!

 • На теб платиха ли ти да правиш реклама и да ръсиш глупости!? Всички знаят какво е училището, както и директорката!

 • Директор Стайкова се оттърва най наред от учителите мъже. Щото толкова много има такива в този бранш. Тези хора са и глави на семейства, с деца. Тази жена мъжемразка ли е??? Тя изгони или принудително пенсионира всички мъже в това училище, включително и обслужващ персонал. Който не й върви по гайдата, отива много бързо на Бюрото по труда. Съпруг на новоназначена учителка сподели, че тарифата на Нина Стайкова тръгва от 6000 лв за назначение. Пък изметените и безработни учители едва свързват двата края. При тази директорка важи правилото:Който слушка, пълни гушка. Пълно е с жени на бизнесмени в това училище, които никога не са били учителки. Първи работен ден като такива започва на 38,42,40 ггодини. Догогава изгонените и съкратени са с 15 годишен стаж учителски. Браво на Нина Стайкова!! Дълбок поклон!!!

 • Ми тя, НиНа Стайкова едва завърши в Кърджали, филиала на ПУ. Оценка държавен изпит Среден 3. Ама нали е активен спортист, все отлагаше изпити. Едва се дипломира. Тя, май, и училището като спортен отбор го ръководи. Изявява се като треньоркато властимащ над учителите. Даже в неформална обстановка казва на учителките „момичета“. Добро утро момичета, Как сте момичета. Има отклонения в контоктите. Не търпи никой да е по образован и по квалифициран от нея. Гони го на момента. Интелкта й е точно на физкултурен деец. Така съвременно училище не се управлява. Учителките не са толкова глупави, ама заради тия високи заплати, мълчат. Стайкона събра всички „мисирки“ бизнесменски на града в това училище. Срам, пжзор за учителската професия

  • Моите уважения, Христо, но бройката освободени учители в това училище…. 40 човека, говори за некадърно управление на директорката!!!!

  • Ех,бе Христьо,ех,бе Христьовице,пак за кадърност говориш.Наглостта ти е безмерна, преминава граници.Да ти го кажа ей така-ако в представата на тъпата ти имагинерна сфера кадърен означава лизач,мазач на дебели филии и умения на цугтромбон -да ,некадърни сме.Такива като тебе са изпечени дженнетки ,дори на близките ви писва от вас,че им идва въжето да си теглят.От хубаво въже се не слага,така да знаеш.Виж си некадърните назначения и погребаното училище.Дори въпросът ти е недоносен,един въпрос не можеш да да зададеш,затова от такива кадърни като тебе България е на този хал.Да не си завършила ПУЦА в Кърджали,че после да доучваш в ПУ. Излагация,и то голяма!

 • Въпроса е зададен. Ти от некадърните олигофрени ли си че скачаш така ? В Кърджали е ходила майка ти и резултата е налице , голяма глава ,но празна !

 • Училището е добро! Има добър и сплотен колектив. Нина Стайкова е добър ръководител. Когато коментирате, не правете граматически грешки!

 • Последните двама – голяма дума не казвайте, че скоро може и вие да минете откъм брега на подло изпързаляните! Питай патило е казал народа!
  В тоя ред на мисли, относно Кърджали и големите глави, май сами си отговорихте……
  И не ми говорете за сплотен колектив, като не сте запознати!

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.