Хасково

Училище „Св. Паисий Хилендарски“ в Хасково подпомогна три болни деца

В първия учебен ден СУ „Св. Паисий Хилендарски“ в Хасково организира благотворителна кампания „Подари надежда вместо цвете“. В специално поставените кутии родители, ученици и учители оставиха своите дарения в името на детското здраве.

Събраната сума е 1 355 лв, отчита ръководството на училището, което благодари сърдечно за проявената съпричастност. Парите ще бъдат разделени по равно и преведени по банковите сметки на Борил, Йоана и София, които в момента се борят с коварни заболявания и се нуждаят от скъпо лечение.

Благотворителност

СУ „Св. Паисий Хилендарски“ е едно от най-активните училища с добротворческите си акции, припомня Haskovo.info.

Снимки: Янко Найденов

14 коментара

 1. Това е училище, което има изградени традиции да организира различни мероприятия, за да помага на хората по един или друг начин. В това училище много от учителите са истински пример за достойнство, можем само да се радваме, че все още има такиви като тях!

 2. Какви традиции, какъв пример???? Ди ректорката Нина Стайкова остави безработни около 35,40 учители за цялото си управление до сега. Това са 40 семейства, оставени без препитание, 40 съдби учителски. В това училище, който не е с Нина Стайкова, изхвърча незабовно и се заменя с послушни и подмазващи се учителки. Не се гледа нито образование, нито авторитет пред родители и ученици, нито стаж. Като пионки в шахмата, веднога се изхвэрлят неудобните. Този жена съсипа живота и кариерата на много учители. Тя е несменяева, зад гърба й винаги накой от силните на деня стои. Госход зацавя, но не забравя!!! Поздрави, Нинче!!!!

 3. На теб платиха ли ти да правиш реклама и да ръсиш глупости!? Всички знаят какво е училището, както и директорката!

 4. Директор Стайкова се оттърва най наред от учителите мъже. Щото толкова много има такива в този бранш. Тези хора са и глави на семейства, с деца. Тази жена мъжемразка ли е??? Тя изгони или принудително пенсионира всички мъже в това училище, включително и обслужващ персонал. Който не й върви по гайдата, отива много бързо на Бюрото по труда. Съпруг на новоназначена учителка сподели, че тарифата на Нина Стайкова тръгва от 6000 лв за назначение. Пък изметените и безработни учители едва свързват двата края. При тази директорка важи правилото:Който слушка, пълни гушка. Пълно е с жени на бизнесмени в това училище, които никога не са били учителки. Първи работен ден като такива започва на 38,42,40 ггодини. Догогава изгонените и съкратени са с 15 годишен стаж учителски. Браво на Нина Стайкова!! Дълбок поклон!!!

 5. Ми тя, НиНа Стайкова едва завърши в Кърджали, филиала на ПУ. Оценка държавен изпит Среден 3. Ама нали е активен спортист, все отлагаше изпити. Едва се дипломира. Тя, май, и училището като спортен отбор го ръководи. Изявява се като треньоркато властимащ над учителите. Даже в неформална обстановка казва на учителките „момичета“. Добро утро момичета, Как сте момичета. Има отклонения в контоктите. Не търпи никой да е по образован и по квалифициран от нея. Гони го на момента. Интелкта й е точно на физкултурен деец. Така съвременно училище не се управлява. Учителките не са толкова глупави, ама заради тия високи заплати, мълчат. Стайкона събра всички „мисирки“ бизнесменски на града в това училище. Срам, пжзор за учителската професия

  1. Моите уважения, Христо, но бройката освободени учители в това училище…. 40 човека, говори за некадърно управление на директорката!!!!

  2. Ех,бе Христьо,ех,бе Христьовице,пак за кадърност говориш.Наглостта ти е безмерна, преминава граници.Да ти го кажа ей така-ако в представата на тъпата ти имагинерна сфера кадърен означава лизач,мазач на дебели филии и умения на цугтромбон -да ,некадърни сме.Такива като тебе са изпечени дженнетки ,дори на близките ви писва от вас,че им идва въжето да си теглят.От хубаво въже се не слага,така да знаеш.Виж си некадърните назначения и погребаното училище.Дори въпросът ти е недоносен,един въпрос не можеш да да зададеш,затова от такива кадърни като тебе България е на този хал.Да не си завършила ПУЦА в Кърджали,че после да доучваш в ПУ. Излагация,и то голяма!

 6. Въпроса е зададен. Ти от некадърните олигофрени ли си че скачаш така ? В Кърджали е ходила майка ти и резултата е налице , голяма глава ,но празна !

 7. Училището е добро! Има добър и сплотен колектив. Нина Стайкова е добър ръководител. Когато коментирате, не правете граматически грешки!

 8. Последните двама – голяма дума не казвайте, че скоро може и вие да минете откъм брега на подло изпързаляните! Питай патило е казал народа!
  В тоя ред на мисли, относно Кърджали и големите глави, май сами си отговорихте……
  И не ми говорете за сплотен колектив, като не сте запознати!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button