Хасково

Нови свободни места за учители и образователни медиатори в Хасковско

Нови свободни места за учители са обявени и след началото на учебната година в Хасковска област, сочи справката в Агенцията по заетостта.

В Тополовград се търси учител по български език и литература. В Ивайловград пък имат нужда от начален учител на 970 лв. заплата. 7 места за образователни медиатори има в Хасково, Ивайловград, Димитровград и Тополовград.

Сред останалите нови работни места в Хасково са за рецепционист в хотел, четирима сервитьори, трима продавачи, двама монтажници на климатични инсталации, крояч, шофьор на лекотоварен автомобил за транспорт и обслужване на химически тоалетни, шестима работници в производството на млечни продукти, оператор по въвеждането на данни.

В Димитровград има места за готвач, сервитьор, социален работник. В Тополовград търсят огняр и служител в магазин. В Свиленград имат нужда от експедитор на стоки и товари и двама продавачи, а в Харманли – от двама лозари.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
още едно место
още едно место
20.09.2020 11:24 11:24

В училище Васил Левски търсят ркк щото оная будала я побъркаха! Също като едната заместничка преди това! Свободно е от понеделник!

Честен човек
Честен човек
20.09.2020 17:21 17:21

За училище Левски е ясно, а в инспектората няма ли да има свободни места, че нещо много се заседяха там някои хора.

заинтересуван
заинтересуван
20.09.2020 17:33 17:33

Обявено ли е това място в Левски на борсата. От кога се подават документи!

Елвира
Елвира
20.09.2020 20:24 20:24

А назначението в Ц ДГ 22 от Спатоска без да го обяви и назначи учител без завършено образование кой го следи? И само това ли?

учител
учител
20.09.2020 20:54 20:54

Мандатност на директорките на училища и детски градини! Не повече от 4 години. Да видим тогава ще се гаврят ли така с хората? Днеска са над тях, утре ще са под тях. Няма такава професия директор на училище! Това е пост, длъжност! НО ПРОФЕСИЯ УЧИТЕЛ има от как свят светува! И ще продължи да има!

Back to top button