Регион

76-годишен падна с кола в река, блъснаха две момичета на пешеходна пътека

76-годишен хасковлия е катастрофирал със Сеат на пътя между селата Тънково и Върбово, съобщават от полицията.

На 21 септември той се е движил с несъобразена скорост, загубил е контрол, излязъл е от пътя и е паднал в коритото на река. При преглед лекарите са констатирали счупени два прешлена на гръбнака и ребро. Транспортиран е в пловдивска болница, без опасност за живота.

Две момичета са пострадали при произшествие на 21 септември. В 11 часа на булевард „България“ в Харманли 65-годишен водач на Фолксваген е блъснал на пешеходна пътека две 13-годишни момичета. Те са с контузии, прегледани са и са освободени за домашно лечение.

Неправоспособен водач е причинил катастрофа вчера. В 23:15 часа на пътя между селата Бряст и Здравец 20-годишният от Казанлък е управлявал Опел с несъобразена скорост. Загубил е контрол и се е блъснал в дърво. Младежът е с комоцио, без опасност за живота.

52-годишен пък е хванат да управлява по улиците на Тополовград дерегистриран Опел. В управлението е пренощувал и 51-годишен, заловен от автопатрула на 21 септември в 6:45 часа да шофира Опел по улиците след употреба на 3.06 промила алкохол.

За нерегистриран мотопед е заведено производство в управлението в Хасково. Полицаите са заловили на 21 септември водач на 18 г. от село Татарево, който се оказал неправоспособен. В хасковската полиция е бил и мъж на 25 г. от Димитровград. На 22 септември в 4:50 часа униформените са проверили Мерцедес. Тестване с дрегер установило, че водачът му шофира с наличие на канабис в кръвта. В управленията в Хасково и Димитровград на 22 септември са стартирали две бързи производства. Те са срещу двама водачи на 61 и 27 г., хванати да управляват колите си след употреба на алкохол. Промилите им са съответно 1.62 и 1.78.

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button