Регион

Двойки от Димитровград могат да кандидатстват за финансова помощ за ин витро

Община Димитровград приема документи на кандидатите за финансова помощ от Общинския фонд „Ин витро“ до 16 октомври, съобщават от кметството.

Съгласно Правилника за финансово подпомагане на процедури и дейности по асистирана репродукция средства от фонда се отпускат на съпрузи и лица, живеещи на съпружески начала от Община Димитровград с репродуктивни проблеми. Средства от фонда се отпускат и за ин витро процедура с донорска яйцеклетка или сперматозоиди.

Критериите за финансово подпомагане на нуждаещите се, както и необходимите документи могат да се видят на сайта на Община Димитровград – ТУК.

Необходимите документи се внасят в сградата на общинска администрация, първи етаж, гише №1 – Деловодство и информация към Общински център за услуги и информация на гражданите, в запечатан плик, на който са изписани трите имена на кандидата, адрес, телефон за връзка и текста „За финансово подпомагане на процедури и дейности по асистирана репродукция“.

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button