Хасково

Иван и Андрей търсят работа на младежите от дом „Асен Златаров“

Дом Асен ЗлатаровТрудова борса за младежи, израснали в домовете за деца, лишени от родителска грижа организира в Хасково Българско сдружение за личностна алтернатива в средата на месец май. Сдружението е на телевизионните водещи Иван и Андрей.

В борсата момчета и момичета над 18 годишна възраст, на които им предстои напускането на социалната институция, ще могат да се срещнат с водещите български и чуждестранни работодатели от областта, които имат възможност въпреки икономическата криза да назначат младежи в неравностойно положение на постоянна работа, съобщиха за Haskovo.info от сдружението.

Инициативата е подкрепена от кмета на Хасково Георги Иванов, Областна администрация, Бюрото по труда, представители на АСП и Агенция по заетостта.

Идеята е преди абитуриентските балове младежите от дом „Проф. д-р Асен Златаров“ – Хасково и други младежи от социалните институции, които преминават осеммесечен курс по професионална ориентация в Центъра за обществена подкрепа в Хасково, да се явят на интервю за работа и да намерят своето достойно място в живота.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
az
az
27.04.2010 11:44 11:44

Да посяд някоя вечер 2-3 часа пред дома и да видят колко лъскави коли идват да взимат момичетата от дома..така че те нямат нужда от трудова борса

Back to top button