Спорт

Стефани Стоева сред звездните първокурсници в НСА

Със звездни първокурсници се похвалиха от НСА „Васил Левски“ при откриването на новата академична година.

Във факултет „Спорт“ ще следват хасковската шампионка по бадминтон Стефани Стоева, Стефани Кирякова от националния ансамбъл по художествена гимнастика и бившата й колежка Теодора Александрова, бившият волейболен национал Андрей Жеков, баскетболистът Александър Везенков, тенисистът Димитър Кузманов, футболистите Николай Михайлов, Живко Миланов, златното момиче на българската фехтовка Йоана Илиева.

Ректорът проф. Николай Изов поздрави с „Добре дошли“ всички студенти и връчи книжките на тези, които постигнаха най-висок приемен бал в кандидат-студентската кампания, както и на десетките звезди на българския спорт, избрали да продължат професионалния си път в НСА.

Haskovo.info припомня, че сестрите Габриела и Стефани Стоеви се явиха на матурите в Хасково през 2019 г., като няколко години преди това бяха завършили Спортното училище „Стефан Караджа“, но заради многото състезания, в които участват се явиха на матурите по-късно.

Бадминтон

 

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button