Любопитно

Учредяват фен клуб на Гунди в Хасково, направиха музей

Музеят на ГундиФен клуб на синята легенда Георги Аспарухов – Гунди ще бъде създаден в Хасково на 4 май. На учредителната сбирка са поканени бивши и настоящи управници и спортни величия – Боби Михайлов, Иван Вуцов, Иван Славков, Наско Сираков, Мъри Стоилов и Тодор Батков. Очаква се да присъстват и десетки запалянковци, фенове на Левски и Гунди, съобщи бившият президент на ПФК „Хасково“ Митко Димитров, който е сред организаторите на проявата. На нея ще бъде представена книгата на Иван Вуцов „Истината за живота и футбола“.

Очаква се за председател на фенклуба на Гунди да бъде предложен Петко Попов. На учредителната сбирка в началото на май ще бъдат раздадени 30 DVD-та с мачове и интервюта на Георги Аспарухов.

„Датата 4 май не е избрана случайно, тъй като тогава се навършват 67 години от рождението на синята легенда„, обясни Митко Димитров. Срещата с медиите се състоя във Фен клуба, където 61-годишния хасковлия Христо Иванов е направил своеобразен фото музей на своя идол.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button