Регион

9-годишният Ясен изгуби ума и дума пред президента

ПрезидентътС военни почести Димитровград посрещна президента Георги Първанов. Под звуците на химна на България почетния караул поздрави държавния глава и главнокомандващ.

Десетки димитровградчани бяха се събрали пред община Димитровград, за да се ръкуват и поздравят Георги Първанов.

Помагайте на кмета Стефан Димитров да развива града“, поискаха гражданите от президента. Той от своя страна допълни, че трябва да се работи в посока задържане на младите хора в Димитровград.

9-годишният Ясен също посрещна Георги Първанов. Президентът се поинтересува кой е любимият предмет на момчето в училище и какъв иска да стане когато порастне. Заради вълнението обаче Ясен не успя да обели и дума.

След това президентът се срещна с кмета на града Стефан Димитров. По-късно Георги Първанов ще участва в международната научна конференция „Димитровград – градоустройство, парково изкуство, архитектура, ценностна интерпретация“ и ще се срещне с представители на местния бизнес.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button