Любопитно

Младежи с виртуална разходка за деня на туризма

Виртуална разходка под мотото „Опознай родния край“ направиха ученици-доброволци от Превантивно-информационния център по наркотични вещества в Хасково.

Инициативата се проведе по повод Международния ден на туризма – 27 септември. Заниманието се проведе в Туристическия информационен център. Специалистът Митра Тодорова разказа на младежите за Александровската гробница, Узунджовската църква и други забележителности в общините Хасково и Минерални бани.

Туризъм

Целта е представяне на туризма като алтернатива на рисковото поведение и здравословен начин на живот. Туризмът е средство за приятно осмисляне на свободното време и възможност чрез активен отдих да се опознае красотата и културно-историческите забележителности на родния край.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Комшиика
Комшиика
25.09.2020 21:02 21:02

Що я няма на снимките оная наперената Весела вдовичка дето си търси млад любовник. Как няма да се покаже пак с кривите крака.

Наблюдател
Наблюдател
25.09.2020 22:30 22:30

Тя вече го назначи като домакин в предприятието.Весела вдовица, море от любов.

Таксиджията
Таксиджията
28.09.2020 16:39 16:39

Ама наистина е Веселата вдовица. Като отвързана е. А само как се хвали че може да назначи който си иска където поиска…..

Баца
Баца
28.09.2020 21:22 21:22

Гаца – Баца…. Стара чанта с олющен лак

Back to top button