Регион

Георги Първанов: Реформата в МВР трябва да продължи

ПрезидентътПриветствам операция Наглите. Октопод също е важна стъпка за противодействие на престъпността, но продължавам да смятам, че това не е целият октопод„, заяви на среща с бизнеса в Димитровград президентът Георги Първанов. Въпреки това обаче повишената активност на МВР очевидно респектира престъпния свят.

Държавният глава бе категоричен, че реформата в МВР и съдебната власт трябва да продължи. Този процес обаче трябва да стане без политически препирни.

Според Георги Първанов сега е момента, в който държавата трябва да постави ясни правила за излизане от кризата, защото антикризисните мерки на правителството не са довели до желания резултат. Само за първите два месеца на година приходите в сравнение със същия период на миналата година са намалели с милиард и 200 хиляди лева, съобщи секретарят на президента по финансовата политика Кирил Ананиев. По думите му до края на годината ситуацията ще се влоши. Ананиев бе категоричен, че на този етап мерките, които трябва да предприемат управляващите трябва да са свързани със стимулиране на бизнеса и потреблението.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button