Хасково

Близо 260 танцьори от страната на Фестивал в Хасково

ОрганизаторитеФестивал на камерния танц ще се проведе за осма поредна година в Хасково, съобщиха днес организаторите от общината и Младежки център. Проявата, която ще се състои от 30 април до 2 май в зала Дружба, се организира съвместно с Българската спортна танцова федерация и Българската танцова организация

„Очаква ни феерия от красота и танци„, бе категоричен директорът на Младежки център Деян Янев. По думите му за първи път тази година фестивалът е национална квалификация за участие в Европейското първенство по танцово шоу в Унгария и национален турнир по класически и характерни танци.

Близо 260 участници от София, Варна, Велико Търново, Пловдив, Димитровград, Тетевен, Попово, Костенец и Белово ще пристигнат в Хасково. Те ще се състезават в стиловете български народни танци, класически танци, характерни танци и танцово шоу.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button