Хасково

Дупка като пещера зейна на „Екзарх Йосиф“

ДупкатаОгромна дупка зейна на улица „Екзарх Йосиф“ в Хасково, алармираха снощи читатели на Hаskovo.info. Ямата е толкова голяма, че може да погълне човек, а ако кола попадне в нея ще се строши“, твърди Петър Иванов, който живее недалеч от нея. 

По думите му дупката зее от около месец и е предизвикана от подпочвени води, които са подкопали асфалта. Петър Иванов я е обезопасил като е поставил прът с найлонова торбичка, която да привлича вниманието на шофьорите и минувачите. 

Днес екип на ВиК дойде на мястото. „Копаем, но все още не знаем каква е причината за пропадането на асфалта. Предполагаме, че става въпрос за разместена канализация.“, каза за Haskovo.info началникът на район Хасково към водното дружество Иванко Милушев. Той обеща още, че до края на деня проблемът ще бъде решен.

Image Image
Петър Иванов

Петър Иванов

Иванко Милушев

Иванко Милушев

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
нено
нено
28.04.2010 20:04 20:04

и ванко милушев ли е почнал в вик там само малоумници ли почват

Back to top button