Хасково

Обирджиите на ПМГ на 14 години, връщат им купите

През един от тези прозорци апашите са влезли в съблекалните

През един от тези прозорци апашите са влезли в съблекалните

Двама 14-годишни младежи са в местния арест заради кражба от хасковската математическа гимназия, съобщават от полицията. Както Haskovo.info вече писа на 13 април крадци са проникнали с взлом в математическата гимназия. След като са срязали решетката на прозорец апашите са влезли в съблекалните, а после разбили вратата на учителски кабинет. От там те са откраднали наградни купи, топки и касетофон.

Днес дойдоха инспекторите и ни уведомиха, че крадците са заловени и че всичко откраднато ще ни бъде върнато„, разказа пред Haskovo.info директорката на Математическата гимназия Тодорка Милева. Тя допълни, че ръководството на училището подготвя благодарствено писмо, което до края на седмицата ще бъде изпратено до полицията.

Междувременно от пресцентъра на Областната дирекция съобщават, че са задържали още двама хасковлии на 34 и 39 години. Те са заподозрени в извършването на кражба на 121 метра кабели от хале от завод ХИММАШ.

През изминалото денонощие на територията на област хасково са станали две кражби. Първата от тях е на 800 метра меден проводник от елктропреносната мрежа. Кабелът е откраднат чрез срязване от мрежата на стамболовското село Тънково. 27 лева на монети и сладкарски изделия са станали обект на кражба в Симеоновград. Неизвестно лице е проникнало в павилион на улица „3-ти март“ след разбиване на метална врата, откъдето е извършил кражбата.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button