Девет представления в хасковския театър през октомври

Любопитно

Хасковските заглавия преобладават в програмата на театър „Иван Димов“ през октомври.

Това са „Честита съпруга“, „Различен от всички“, „Секскомедия в лятна нощ“, „Януари“. От представленията за възрастни ще гостува Театър „Хенд“ (Пловдив) на Иво Игнатов – Кени, добре познат от години на хасковската публика със своите оригинални пърформанси, а и като син на незабравимата актриса Анна Кендалова. Кени е режисьор на спектакъла „Животни“, в който участват студенти от класа на Теди Москов – специалност „Актьорско майсторство“ в Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“.

Театър

Пловдивско участие ще има и в детските постановки. В рамките на месеца на Джани Родари в Държавен куклен театър – Пловдив в две от неделите в Хасково ще се играят „Палечка“ и „Болен здрав носи“. След спектаклите децата ще се включат в Арт работилници „Балонени вълшебници“ и „Изобретатели на кукли“.

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.